strategische veranderingsprocessen

Wie zijn wij

Connected Strategische Veranderingsprocessen is in 1996 opgericht door Marco Maréchal en bestaat uit een groot aantal specialisten binnen en buiten de eigen organisatie. Gedreven professionals die allemaal klaarstaan om hun kennis en ervaring in te zetten op uw vraag. Al naar gelang uw uitdaging, behoefte en cultuur wordt er een team samengesteld dat efficiënt en met korte lijnen voor u aan het werk gaat, zo ontstaat er maatwerk. Tot de kern behoren in ieder geval ervaren (strategische) communicatieadviseurs, woordvoerders en projectbegeleiders.

Marco Maréchal

marco-marechal

Ervaren strateeg met mensenkennis.

Achtergrond

Studie communicatie en sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam. Daarnaast opleidingen, cursussen, workshops en trainingen in marketing, management, psychologie en coaching.

Ervaring

Adviseur en coach, projectleider, (strategisch) communicatiemanager a.i., strategisch adviseur, spin doctor, woordvoerder, dagvoorzitter, gastspreker en presentator.

Eigenheid

Eigenzinnig en betrokken.
Luisterend en doend.
Creatief en doortastend.
Inlevingsvermogen.
Verbinden; bruggenbouwer

Verbinden op strategisch niveau

De kwaliteit van onze bijdrage zit in het verbinden. Binnen en buiten uw organisatie. Wij denken, kijken en luisteren met u mee waar uw kansen liggen en waar uw belemmeringen vandaan komen. Door onze creativiteit en onafhankelijke blik vinden wij snel de gevoelige plek. En vervolgens bieden wij praktische handreikingen om verder te komen. Bijvoorbeeld door problemen op te lossen, uw organisatie te stroomlijnen of samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Strategisch denken en vooruitdenken, zijn kernwoorden die hierbij passen. Met het oog op de toekomst ingezet vanuit het hier en nu.

Verbinden is van deze tijd. Soms gaat het om interne samenwerking: het efficiënter maken van interne processen. Soms gaat het om een positioneringvraagstuk en betrekken wij marktpartijen bij een effectieve campagne. En soms gaat het om echte participatietrajecten. De buitenwereld niet langer zien als de boze tegenstander, maar als een potentiële partner en medestander voor uw eigen ambitie. Die slag maken wij graag met u.