strategische veranderingsprocessen
Landelijke Omgevingsmanagementdag 2014

Landelijke Omgevingsmanagementdag 2014

De situatie

Op donderdag 19 juni aanstaande vindt alweer de vierde editie plaats van de Landelijke Omgevingsmanagementdag in ‘s- Hertogenbosch. Markt en overheid slaan opnieuw de handen ineen om deze inspirerende dag te organiseren.

Het streven van deze dag is het bieden van nieuwe contacten, kennis en inspiratie op het gebied van omgevingsmanagement. De verscheidenheid aan deelnemers van bedrijven, waterschappen, provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat zal hier aan bijdragen. Deze inspirerende dag wordt onder andere gevuld door tal van inhoudelijke workshops en een informatiemarkt.

Onze bijdrage

Connected maakt deel uit van het projectteam van deze Landelijke Omgevingsmanagementdag. Connected zal deze dag twee workshops verzorgen, waarvan de onderwerp binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie zie de website  http://www.omgevingsmanagementdag.nl/lomd-2014.html, hier vindt u tevens een terugblik van de voorgaande edities van de Landelijke Omgevingsmanagementdag.

Interesse? Schrijf uzelf dan in via de volgende link http://www.omgevingsmanagementdag.nl/site/index.phpconFormulierId=2488&pntType=ConStap&id=4092&pntHandler=Page

Binnenkort wordt het volledige programma van de Landelijke Omgevingsmanagementdag bekend gemaakt.