strategische veranderingsprocessen
Webinar samen met Siemens

Webinar samen met Siemens

De toekomst van Mobiliteit (2030)…begint nu!
De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan razendsnel. Denk alleen maar aan de recente ervaringen met connected en zelfrijdende auto’s. De meningen over hoe het straatbeeld er in 2030 uit zal  zien, lopen sterk uiteen. Maar dat het drastisch gaat veranderen, daar zijn de experts het over eens.
Hoe kijkt de Nederlandse gebruiker nu naar deze ontwikkelingen? Zit hij hier eigenlijk wel op de wachten? En wordt hij goed betrokken in deze versnelling? Siemens organiseert, in samenwerking met Connected Strategische Veranderingsprocessen (Connected), een webinar waarbij deze vragen centraal staan.

Landelijk opinie onderzoek: theorie versus praktijk         
Connected heeft onder het mom: “mobiliteit in de toekomst 2030; eindelijk de Nederlander aan het woord”, onderzoek gedaan naar hoe Nederlanders kijken naar mobiliteit in de toekomst en de innovaties die daarin plaatsvinden.
Graag informeren wij u tijdens het webinar over de resultaten van dit eerste landelijk opinie onderzoek en verbinden we deze theorie met een eigen praktische visie. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw vragen en ideeën.

Vanachter uw eigen device
Marco Maréchal (Connected) en Eddy Verhoeven (Siemens), beiden expert op het gebied van mobiliteit in de toekomst, nemen u graag mee in bovenstaande onderwerpen op donderdag 16 juni van 10.00 tot 10.45 uur. U kunt dit webinar bijwonen via uw computer of via uw iPad. Ook kunt u het webinar terugkijken op een later tijdstip.

Inschrijven
U kunt u hier:
https://events.siemens.nl/mobility/toekomstmob2016/aanmelden
inschrijven voor het webinar. Op dinsdag 14 juni ontvangt u een mailtje met de link en het wachtwoord naar het webinar.

Graag tot 16 juni!

Met vriendelijke groet,

Marco Maréchal en Eddy Verhoeven