strategische veranderingsprocessen
Nieuw vakbeurs voor waterprofessionals; Water in de Openbare ruimte

Nieuw vakbeurs voor waterprofessionals; Water in de Openbare ruimte

Met de vakbeurs Water in de Openbare Ruimte, op donderdag 15 oktober in Expo Houten, is er een nieuw platform voor professionals op het gebied van water. De beurs richt zich op de totale watersector: overheden, bedrijven, onderzoek- en adviesbureaus, kennis- en informatie-instituten en  toeleverende bedrijven. Bezoekers zijn met name werkzaam in het hoger, technisch, financieel, commercieel en algemeen watermanagement.

Deskundigen op het gebied van watermanagement geven hun visie op de laatste nieuwe ontwikkelingen. Daarbij zal waterveiligheid en inrichting van de openbare ruimte in en rondom de klimaatbestendige stad steeds het uitgangspunt zijn. Mede door Waterforum wordt tijdens de nieuwe vakbeurs Water in de Openbare Ruimte een lezingenprogramma georganiseerd.

Connected is ook op deze beurs vertegenwoordigd. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand (nr. 2.045). Connected verzorgt tevens een tweetal interactieve workshop op deze dag. Deze workshop gaat in op het belang van participatie van stakeholders bij projecten met als titel: “Omgevingsmanagement; leassons learned”. Met deze interactieve workshop willen we deelnemers prikkelen mee te denken over de rol van de veranderde samenleving en burgers en het betrekken van hen bij projecten. Tevens geven we een lezing over de klimaat bestendige stad. Een onderwerp waarbij water in stedelijk gebied centraal staat.

Koffie, thee, frisdrank en parkeren zijn tijdens de beurs gratis. Bent u van plan om met het openbaar vervoer te komen, gebruikt u dan gratis de pendeldienst die tijdens de openingstijden van de beurs rijdt tussen NS station Houten en Expo Houten. Voor meer informatie over de beurs en deelname aan de workshops kunt u een kijkje nemen op www.waterindeopenbareruimte.nl