strategische veranderingsprocessen
Automotive week 2015 workshop: “Landelijk onderzoeksrapport mobiliteit van de toekomst; nu wil ik wat zeggen”

Automotive week 2015 workshop: “Landelijk onderzoeksrapport mobiliteit van de toekomst; nu wil ik wat zeggen”

 

In navolging van de succesvolle Automotive Week 2011, vindt eind maart 2015 opnieuw de Automotive Week plaats. De Automotive Campus in Helmond en haar omgeving, zijn in deze week hét internationale podium voor innovatieve ontwikkelingen die het verkeer nog schoner, veiliger en betrouwbaarder maken. Een week lang worden diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van slimme mobiliteit.  De Automotive Week zal plaats vinden van woensdag 25 maart tot en met woensdag 1 april 2015.

Tijdens deze week zal ook Connected Strategische Veranderingsprocessen aan de Automotive Week deelnemen. Met diverse workshops zullen wij op deze week ruim vertegenwoordigd zijn. Wij willen u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij onze workshop “ Landelijk onderzoeksrapport mobiliteit van de toekomst; Nu wil ik wat zeggen”. Deze workshop zal plaats vinden op vrijdag 27 maart van 14.00 – 17.00 uur op de Automotive Campus te Helmond.

Op 3 december 2015 heeft Connected Strategische Veranderingsprocessen een landelijk congres georganiseerd over mobiliteit in de Toekomst (2030) “van triple helix naar gouden vierhoek”. Op dit congres zijn de onderzoeksresultaten gepresenteerd en overhandigd aan het ministerie van I&M. Tijdens dit congres zijn de onderzoeksresultaten gepresenteerd en is er een begin gemaakt met de discussie over de vraag: “hoe gaan we hier nu mee verder en op welke manier?” Als antwoord op deze vraag, wordt tijdens de workshop op de Automotive Week, de verdieping opgezocht ten aanzien van de onderzoeksresultaten.  We zullen kort de resultaten bespreken waarna we op basis van dit onderzoek willen discussiëren over hoe we hier concreet mee aan de slag kunnen. Het doel van de workshop is een blauwdruk ontwikkelen en de resultaten omzetten naar een blauwdruk inclusief concrete handvatten. We zullen deze workshop afsluiten met een netwerkborrel.

Bent u nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan snel in via automotiveweek@toconnect.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. We hopen u te ontmoeten bij deze workshop op 27 maart. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u dat laten weten via het bovenstaande mailadres