strategische veranderingsprocessen
Automotive week 2015 workshop: “Is de auto al een Ipad op wielen?”.

Automotive week 2015 workshop: “Is de auto al een Ipad op wielen?”.

Schoon rijden (minder CO2 uitstoot) en minder files worden werkelijkheid met slimme auto’s.  Om de hoogste efficiency uit de technologie te halen vereist het ontwerpen van voertuigen een complete systeemanalyse en optimalisering van de samenwerkende onderdelen in het voertuig. Maar liefst 50% van de toegevoegde waarde bij nieuwe auto’s wordt gerealiseerd door microprocessoren, elektrische, elektromechanische en netwerk componenten en dit percentage stijgt nog steeds. De uitdaging voor de auto-industrie is er voor te zorgen dat de integratie van deze embedded subsystemen de betrouwbaarheid, veiligheid en winstgevendheid niet aantast.

Hoe ervaren de automobilisten deze ontwikkelingen en waar zien zij kansen en bedreigingen? In hoeverre voldoet, of kan de automobiel industrie hier, aan voldoen? Of is alles er al lang en is het wachten tot de automobilisten dit te gaan kopen? Of moeten we wachten op deze groep totdat zij hier eindelijk aan toe zijn?

Tijdens de Automotive Week zal  Connected Strategische Veranderingsprocessen deelnemen. Met diverse workshops zullen wij op deze week ruim vertegenwoordigd zijn. Wij willen u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de workshop: Is de auto al een Ipad op wielen?. Deze workshop zal plaats vinden op donderdag 26 maart van 15.00 – 17.30 uur op de Automotive Campus te Helmond.

Het delen van de informatie, naar aanleiding van het Landelijk onderzoek op het gebied van beleving en acceptatie van Smart mobility oplossingen, zal tijdens deze sessie door Connected Strategische Veranderingsprocessen  verder op in gegaan worden. Wat is nu  fictie of werkelijkheid met betrekking tot de smart mobility en wanneer kunnen we welke oplossing in de auto’s verwachten? Na het delen van deze resultaten gaan wij, op een interactieve manier, het gesprek met u aan. Met als gevolg dat u met nieuwe bagage naar huis gaat en met aangescherpte inzichten. Deze middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bent u nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan snel in via automotiveweek@toconnect.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. We hopen u te ontmoeten bij deze workshop op 26 maart. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u dat laten weten via het bovenstaande mailadres.